Produkty pro nový návrh (1)

Návrh Receptů - Vývoj Nových Pasterizovaných nebo Sterilizovaných Produktů

Návrh Receptů - Vývoj Nových Pasterizovaných nebo Sterilizovaných Produktů

Cíl: Vyvinout sterilizované produkty s dvojí odborností v oblasti materiálů a standardů Formulace Metodologie návrhu receptur Iniciace: • Společné vypracování technického zadání: definice potřeb a omezení (regulace, stávající vybavení, cílový trh) • Vytvoření strukturovaného plánu s fázemi ověření Fáze testování: • Výběr ingrediencí podporujících sterilizaci a stárnutí • Definice experimentálních plánů (typ Taguchi) • Provádění zkoušek: vzorkování, vývoj standardu a velká série • Analýza a interpretace výsledků Proces ověření: • Organizace senzorických testů • Sledování pokroku vzhledem k původnímu harmonogramu ZÁVAZKY Smlouva o důvěrnosti a omezené použití vašich údajů k řešení vašich problémů Předání mezitímních zpráv a závěrečné zprávy na konci zásahu